INSIDER

Ha ezeket a szabályokat betartod, akkor Buddha szerencsét hoz neked

Buddha szerencséje idén még három napon segít és az egyik ilyen nap hamarosan eljön. Itt van néhány tuti tipp, hogy valóra váltsd az álmaid!
  • Szerző: Ripost

Elindult a visszaszámlálás, nemsokára Buddha ünnepe, a tízmilliószoros teremtő nap megszokszorozza szerencsédet! Május 26. tibeti tízmilliószoros nap lesz, ráadásul telihold és holdfogyatkozás napja, szóval többszörösen is szerencsés! A most összeszedte azokat a cselekedeteket, melyek betartásával borítékolható, hogy te is részesülhetsz a szerencsében!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tavasz végén, a nyár elején ünnepeljük az év második tízmilliószoros napját

Ez a tibeti holdnaptár szerint teliholdkor van, ami Amitabha Buddha napja is egyben. A világ minden táján élő buddhisták megünneplik, pudzsákat mondanak, böjtöt tartanak és felajánlásokat tesznek minden lény javára. Az ehhez a naphoz kapcsolódó jócselekedetek nagy karmikus érdemek felhalmozását teszik lehetővé. Ezen a napon Ázsiában szokás kismadarakat vásárolni, hogy aztán szabadon engedjék őket, így közeledve a szabadsághoz, a boldogsághoz és végső soron a megvilágosodáshoz.

Az energiák különleges összhangja révén felerősödik a szándék, legyen jó vagy rossz.

Ezen a napon a szeretetteljes, javító szándék és akarat domináljon, felejtsük el a sérelmeinket, legyünk nagylelkűek, elengedők. Ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy a negatív dolgokat elengedjük, feloldjuk a görcsös ragaszkodást. Legyünk békések, ne veszekedjünk, kerüljük a konfliktusokat, a sértéseket és legfőképpen mások életének kioltásától tartózkodjunk, legyen az akár a legkisebb bogár – tanácsolják a buddhisták.

Buddha

Fotó: pixabay.com

A tízmilliószoros nap kiváló arra, hogy adakozzunk

Adjunk szeretetet, odafigyelést, jókívánságokat, de Buddha ünnepe ideális arra is, hogy tegyünk pénzbeli felajánlásokat, anyagi ajándékokat. Ne a saját hasznunkat nézzük, mindig mások javára tegyünk, viszonosság elvárása nélkül.

De mit és mikor ünnepelünk?

A 10 milliószoros napokat különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden, amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

Buddha ünnepe idén:

2021. február 27. volt az első, aznap telihold volt a Szűz jegyében.
2021. május 26. Ezen a napon telihold lesz a Nyilas jegyében, az Univerzum segítő energiákat küld annak érdekében, hogy megszabaduljunk a terheinktől.

Idén még két ilyen nap lesz:

2021. július14.
2021. október 27.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?