INSIDER

Csak úgy olvadnak a kilók Magyarország legköverébb tinijéről, itt tart most

Egy fiatal testépítő támadta be Gézát, miután a fiatal vissazutasította drága edzésprogramját.
  • Szerző: Ripost

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Négy hónappal ezelőtt még 300 kilónál is többet mutatott Géza alatt a mérleg egy ritka betegség kö­vetkeztében. Szeretett volna le­fogyni, állapotában pedig meglátta a lehetőséget egy T. Ádám nevű testépítő, aki fel is vette vele a kapcsolatot, és videókon keresztül ellátta őt néhány tanáccsal, majd közölte, pénzért hajlandó foglalkozni vele.

Időközben a Bors készített egy átfogó riportot Géza történetéről, aminek hatására Schobert Norbert lapon keresztül felajánlotta a segítségét az életéért küzdő fiatalnak. Az életmód-tanácsadó nem csak tanácsokkal látja el őt, ingyen biztosítja az orvosi felügyeletet és a szénhidrátcsökkentett ételeket.

Több mint 300 kilóról kezdte a nagy fogyást Géza, aki 259 kilónál jár most

„T. Ádám egyetlenegyszer sem jött el hozzám Pándra. Közölte, hogy a személyes közös edzés megkezdéséért 100 ezer forintot kell kifizetnem” – mondta Géza, és hozzátette: Ádám viselkedése csak azt igazolja, hogy jól döntött, amikor Norbit választotta.

A múlt és a jelen. Gézát motiválja a telefonjában tárolt kép
Fotó: Végh István

A kitartásnak megvan a gyümölcse: az ország legsúlyosabb fiatalja, a 17 éves Rácz Géza alig négy hónap alatt 42 kilót dobott le Schobert Norbi segítségével. Azonban vannak, akik inkább kétségbe vonják és bántják. Teszi ezt például az a T. Ádám, aki már korábban is nekitámadt a duónak, mivel Géza nem kért a 100 ezer forintos szolgáltatásából.

T. Ádám akkor lenne valaki, ha megdicsérné Gézát az eredménye miatt, de ezzel a viselkedéssel csak egy még nagyobb senkivé vált. Semmi egyebet nem tett ezért a fiúért, csak önmagát levideózta, az anyagot feltöltötte a netre, és kijelentette, hogy ő Géza edzője. A valóság azonban az, hogy a hírveréssel próbálta körbehaknizni az országot. Egy kispályás senkire vall, hogy képes lett volna tőle 100 ezer forintot elkérni” – fakadt ki Schobert Norbi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?