INSIDER

Csúnyán melléfogott a szabadnapos rendőrrel a kőszegi férfi

Durván szidott, majd ütlegelt egy férfi egy nőt az egyik nagy bevásárló központ parkolójában Kőszegen, mire egy járókelő odalépett hozzájuk...
  • Szerző: Ripost

A férfi, aki a nő védelmére sietett, felfedte, hogy rendőr, de ez sem segített a helyzeten. A garázda rátámadott, de nem sokkal később már ő feküdt hason, a rendőr pedig a hátán térdelt - számolt be a történetről a 112press.hu.

Az eset még szerdán történt Kőszegen, egy áruház parkolójában. Többen is végignézték a férfi vulgáris viselkedését: a rendőr közbelépése előtt nemcsak otromba módon szidta a hölgyet, hanem még többször meg is ütötte. Ekkor ment oda hozzá a hős rendőr.

A szemtanúk szerint a rendőr addig térdelt a garázda hátán, amíg meg nem jött az erősítés. A parkolóban többen is elismerésüket fejezték ki a nő védelmére kelő járőrnek.

Nem sokára kiderült, hogy a vélhetően ittas garázda két nappal az eset előtt egy kerítést is összetört az autójával a város határában, feltehetően akkor is részeg volt. A férfi kirohanásait az ismerősei szerint családi problémák okozhatták.

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?