INSIDER

Megdöbbentő fordulat a Deák téri gyilkosság ügyében: a megölt fiú öccse kezdte a bunyót?

Gyanúsított lett az egyik áldozat öccse is az ügyben.
  • Szerző: Ripost

Újabb két személyt gyanúsított meg a rendőrség a két és fél hónappal ezelőtti Deák téri kettős gyilkosság ügyében. A Bors információi szerint egyikük az egyik áldozat, K. Gergely öccse.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint arról a is beszámolt, két, 16 és 23 év közöttiekből álló csapat verekedett össze a Deák téren. A nagykorúvá válását ünneplő Cs. Krisztián a balhé lezárásaként egy késsel halálos sebet ejtett K. Gergelyen és M. Lászlón.

Cs. Krisztián – Fotó: police

A két áldozat megverésében egy ikerpár is részt vett, J. Dániel és J. Marcell. Mindhárman letartóztatásban várják az ítélethirdetést. Most újabb fejlemények kerültek napvilágra.

„Az ügyben a három letartóztatott gyanúsítotton kívül még két személyt, egy 19 éves és egy 17 éves fiút kihallgattak csoportos garázdaság bűntette miatt” – mondta a Borsnak Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

A Bors megbízható forrásból származó információi szerint a két gyanúsítottnak kulcsszerepe lehetett abban, hogy az indulatok elszabadultak. A 19 éves srác ugyanis először kötekedett a népszerű szórakozóhelyen dolgozó biztonsági őrökkel, ebbe avatkozott bele a kettős gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián és két barátja.

K. Gergely, az egyik áldozat

A Bors kereste az ügyben K. Gergely testvérét, ám nem reagált a kérdésekre. Sokkal beszédesebb volt nála Cs.-né Szonja, Cs. Krisztián édesanyja.

„Az elejétől kezdve abban bízom, hogy előbb-utóbb kiderül a teljes igazság. Éreztem, hogy egyszerűen nem arról van szó, hogy két teljesen ártatlan fiúba belekötött egy kaszaboló gyilkos. Nagyon remélem, hogy a fiam igazságos büntetést kap, hiszen sokat számítanak az enyhítő körülmények is” – mondta az asszony, és hozzátette: a bűneset óta már többször meglátogatta gyermekét a börtönben.

„Bizonyára nem szeretné, hogy még jobban aggódjak érte, de azt mondta, hogy a körülményekhez képest jól van. Nincsenek gondok a viselkedésével, senkivel sincs konfliktusa. Meghúzza magát!” – fejezte be Szonja.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?