INSIDER

Deák téri gyilkosság: újabb megrázó részlet derült ki a két fiú haláláról

Esélye sem volt a 16 éves Lacinak, hogy túlélje a késelést.
  • Szerző: Ripost

K. Gergő és M. Laci múlt hét pénteken csak bulizni szeretett volna egy jót, ám a baráti társaság éjszakája tragikus véget ért. Az utcán összeakadtak Cs. Krisztián bandájával, a suhancok megjegyzéseket tettek a Gergőék kíséretéhez tartozó lányokra, mire a fiúk a hölgyek védelmére keltek. Az indulatok hamar elszabadultak, és a két társaság összeverekedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A testvérek rugdosni kezdték a két áldozatot, ám Krisztián kést is használt. A Bors biztos forrásból úgy értesült:

Gergőt többször is megszúrta, többek között az oldalán, Lacinak pedig pontosan a szívébe döfte a kést.

Az ország már egy hete értetlenül áll a történtek előtt. Miért kellett meghalnia két életerős fiatalnak, akik még csak most készültek álmaik megvalósítására? Miért volt szükség erre a megmagyarázhatatlan kegyetlenségre?

Miután kiderült, hogy mindkét áldozat lelkes futballdrukker, a magyar szurkolói társadalom a klubok közti rivalizálást félretéve közös megemlékezést szervezett a tragédia helyszínére.

„Gergő általános iskolás korom óta a barátom. Én fradista vagyok, ő pedig az Újpestnek szurkolt, de ez sosem okozott köztünk feszültséget. Most valamennyi magyar focirajongó összetart, hiszen két fiatal srác értelmetlenül meghalt, és ilyenkor csak arra gondolunk, hogy mindannyian a magyar zászlót tiszteljük” – mondta a Borsnak a rendezvény egyik résztvevője.

Az áldozatok olyan sérüléseket szenvedtek, hogy a gyors orvosi beavatkozás sem segíthetett volna rajtuk. Gellér László kardiológus elmondta: egy szívszúrás esetében leginkább a két kamra egyike sérül.
„Általában a jobb, mert az van elől. Ha azt egy 2-3 centiméteres szúrás éri a mellkasfal alatt, a vér a szívburokba pumpálódik, és azonnal meggátolja a szív tevékenységét” – mondta a szakember, aki hozzátette: a fiú valószínűleg azonnal elvesztette az eszméletét, és ezért nem szenvedett sokat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?