INSIDER

Deák téri késelés: eltemették a 16 éves Lacit – így zajlott a szertartás

Eltemették a Deák téri kettős gyilkosság 16 éves áldozatát.
  • Szerző:

Hétfőn helyezték végső nyugalomra a Deák téri kettős gyilkosság fiatalabb áldozatát. A 16 éves M. László temetésén a vele együtt meggyilkolt K. Gergely családja is részt vett. Az eseményre a rendőrség nagy erőkkel készült, de a szertartást nyugalomban megtartották. A 16 éves fiú a magyar válogatott lelkes drukkere volt. Miután 12 éves húgával együtt az apját és az anyját is elvesztette, a nagymamájuk nevelte őket. Laci volt a leszűkült család legfőbb támasza, ő volt az, aki mindenben támogatta és segítette, ha kellett, védelmezte a testvérét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Előzetes tervével ellentétben a temetőben nem jelent meg Cs.-né, a feltételezett gyilkos édesanyja.

„Persze hogy gondoltam az áldozatokra, de annyi fenyegetést kap a családom, hogy biztonságosabbnak láttam, ha távol maradok. A gyászolókkal együttérzek„ – mondta a Borsnak Szonja, aki bevallása szerint a gyilkosság óta sem találkozott a rácsok mögött ülő fiával. „Egy levelet írtam már neki, remélem, megkapta. Azért vannak kétségeim, mert még nem válaszolt, pedig nagyon szoros a kapcsolatunk. Tudom, hogy a börtönkoszt nem túl kívánatos, ezért szeretnék Kriszhez bejuttatni némi hazait, de ezt még nem engedték. Ő a fiam, én pedig az anyja vagyok. Ezen semmi sem változtat” – szögezte le a nő.

A Bors megtudta: Krisztiánnak ugyan módjában állt volna legalább egy levélben bocsánatot kérni a halott fiúk családjától, de egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?