INSIDER

Szörnyű gyilkosság történt Debrecenben – így végzett áldozatával a férfi

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt kell felelnie a 27 éves férfinak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A debreceni Erzsébet utcában tavaly július 12-én történt bántalmazás miatt nyomoztak a zsaruk. Az áttörés idén február 4-én jött az ügyben, amikor a nyomozók beazonosítottak egy férfit és egy nőt, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 27 éves férfi részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy ő bántalmazta a sértettet. Mint kiderült, vitatkozni kezdtek, ami egészen verekedésig fajult, azonban a férfi a dulakodás közben földre kerülő áldozatát többször fejbe is rúgta, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Fotó: police.hu

A rendőrök halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a férfit és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság február 10-én elrendelt.

A bűnügyesek tettét átminősítették különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettére. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?