INSIDER

Debreceni tragédia: ez okozhatta a 26 éves kismama és születendő gyermeke halálát?

Egy kanyarban megpördült, majd áttért a szemközti sávba az a kocsi, amit egy várandós nő vezetett. A fiatal nő életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

Mint a megírta, augusztus 31-én halálos baleset történt a 4805-ös főúton Debrecen és Hajdúszovát között. A 26 éves, hat hónapos terhes nő az egyik kanyarban megcsúszott, majd átment a szemközti sávba, ott pedig egy másik autónak csapódott. A teljesen összeroncsolódott kocsiból a tűzoltók szabadították ki, majd szállították kórházba a fiatal nőt. Úgy tudni, súlyos fej és mellkasi sérüléseket, illetve testszerte zúzódásokat szenvedett, végül életét vesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebből a kocsiból húzták ki a kismamát
Fotó: Tények

Ezért kellett meghalnia?

Az orvosok sokáig küzdöttek a kismama életéért, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően meghalt. A tragédia híre azonnal körbement az interneten, rengetegen fejezték ki részvétüket, néhányan pedig azt találgatták, mi okozhatta a szörnyű balesetet. A Tények riportjában arról beszéltek, hogy a terhes nő gyorsan hajtott. Egy kommentelő szerint az, ahol balesetet szenvedett a kismama, igazi „halálszakasz”, gyermekeivel nem is mer arra menni.

„Ezen az útszakaszon mindenki gyorsan megy (tisztelet a kivételnek), a 80-as tempó nem ismert, itt lehetne osztogatni a csekkeket. Többször jártam ezt a szakaszt, mert kikerüli a 4-es forgalmát (legalábbis nekem), de gyerekkel már nem merem. A beláthatatlan kanyarokról nem beszélve, és előznek ha kell, ha nem... Szomorú eset, részvétem a családnak!” – fogalmazott.

Fotó: Facebook

Másvalaki arról írt, lehet, hogy a hátsókerék meghajtás miatt történt a baleset, persze egyelőre ezek csak találgatások:

„Sajnos a hátsókerék hajtás tud meglepetést okozni, az oktatás 90%-a elsőkerék hajtású autón történik, ha valaki egy hátsót vesz, nagyon figyelmesen vezesse, mert ezt történik, farát kidobja. Őszinte részvétem, ismét értelmetlen halál.”

„Az a fránya hátsó kerekes autó” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?