INSIDER

Döbbenet, ami a thaiföldi szállodai mérgezés ügyében történik: ezért könyörög az anya

Pár napja eltemették azt a kecskeméti vállalkozót, aki feltehetően ételmérgezés miatt halt meg egy thaiföldi luxusszállodában.
  • Szerző: Ripost

Tibor idén januárban párjával és barátaik­kal nyaralt egy luxus­szállodában Thaiföldön. Egyik este a hotelhez tartozó egyik étterembe ültek be vacsorázni. A férfi, bár nem szerette a tenger gyümölcseit, mégis úgy döntött, megkóstolja a hívogató tálon lévő falatokat, amelyek között kígyómakréla is volt. Ez a fajta igen veszélyes, 15 dekánál több mérgezést okozhat.

Tibor később rosszul lett, a recepción hívtak mentőt, ami 40 perc elteltével érkezett meg. Hiába vitték kórházba, a férfi életét már nem lehetett megmenteni.

Édesanyja a mai napig nem tudja, miben halt meg pontosan a fia. A férfi holttestét először Thaiföldön boncolták fel, értesítést azonban a mai napig nem kapott a családja a végeredményről.

– A boncolást itthon is elvégezték, az eredményről azonban a gyerekek édesanyja kap értesítést. Éva néni sírva hívja fel naponta unokái anyját, hogy megtudja, miben halt meg a fia, de választ egyelőre nem kapott. Majd postán feladja állítólag – mondta a család ismerőse a Blikknek.

És ezeket olvastad már?