INSIDER

Döbbenet: ezért fulladt meg a másfél éves kunágotai kisfiú

A család összetört a tragédia után. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított nyomozást az ügyben.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen pillanatra nézett csak félre az édesanya, ám ez gyermeke életébe került. A 18 hónapos apróság kiszökött az udvarra és egy esővízzel teli műanyag hordóba esett. Már nem lehetett segíteni rajta...

A %% információi szerint az édesanya egyedül volt otthon a kunágotai házban a tragédia idején, az apa ugyanis munkában volt.

Nagyon rendes családnak ismerik őket a környéken. Két nagylányuk van már, így biztos vagyok benne, hogy egy véletlen okozta balszerencse miatt vesztették el a kisfiút

– mondta el egy helyi vendéglátós.

A kicsi a család szeme fénye volt, eleven, érdeklődött minden iránt, ez okozta a vesztét egy közeli rokon elmondása szerint.

"A kis Imó – ahogyan a család hívta – az első fiúgyermek volt a családban. Az édesanya egyik legnagyobb vágya volt, hogy megajándékozza párját egy fiúgyermekkel. Azt mondta: addig fog szülni, amíg kisfiuk nem lesz" – mondta a könnyeit törölgetve a rokon, aki arra kér mindenkit, ne zavarják a családot a gyászukban.

Teljesen össze vannak törve, nyugalomra van szükségük, hogy feldolgozzák ezt a feldolgozhatatlan szörnyűséget, hogy elvesztették egyik gyermeküket

– jegyezte meg a hozzátartozó.

A gyermek halálával kapcsolatban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított nyomozást – erről a police.hu adott tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?