INSIDER

Döbbenet, váratlan hatása volt az egyéves kisfiú halálának

Nem volt bekötve a gyerek, a baleset helyszínén meghalt.
  • Szerző: Ripost

Fél óra alatt elkelt egy használt gyerekülés az apróhirdetési portálon vasárnap délután. „Feltettem a hirdetést és fél óra múlva már hívtak, hogy megvennék. Nem voltam otthon, nem volt időm letörölni a hirdetést és még sokan hívtak, hogy ők is szeretnék megvenni. Miután a harmadik érdeklődővel kellett közölnöm, hogy már eladtam, gyorsan letöröltem az apróhirdetést” – mesélte olvasónk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Olvasói fotó

A gyerekülés feltehetően azért lett ilyen népszerű termék, mert vasárnap délután egy autóbalesetben életét vesztette az autósülés helyett anyja ölében utazó egyéves gyermek. A szülei túlélték a karambolt, ám a kicsi a helyszínen meghalt, mert nem volt bekötve. Mint ahogy azt a megírta, eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap 15 óra 20 perckor összeütközött két autó a XXII. kerületi Kolozsvári utca 23. előtt. Az egyik autóban egy család utazott, az édesapa vezette a gépjárművet, az anya pedig hátul ült és ölében fogta az 1 éves kisfiút.

Az ütközés következtében a szülők súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték. Az egyéves kisfiúhoz mentőhelikopter is érkezett, azonban olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autót egy nő vezette – aki az eddigi vizsgálatok alapján a piros jelzésen hajtott át –, könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?