INSIDER

Döbbenetes dolgot állít a kislány feljelentő leveléről a megvádolt vízilabdás

A szexuális erőszakkal vádolt Kósz Zoltán látta, amiket a kislány leírt róluk, hiszen az anyuka neki is elküldte MMS-ben...
  • Szerző: Ripost

Miközben a szexváddal előálló kislány ügyvédje „felnőttfilmekbe illő jelenetekről” beszél, az egyik hírbe hozott vízilabdás állítja: alapvető tévedéseket tartalmaznak a gyermek által leírt állítólagos események. Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó, a Kópé UVSE egyik alapítója közölte: a lány vádaskodása valójában már januárban elkezdődött.

A társam ekkor kapott egy MMS-t a kislány édesanyjától, amiben egy kézzel írt feljegyzés volt. Ebben a lány egyes szám első személyben leírja, hogyan létesített szexuális kapcsolatot Zsolt bácsival. A társam ezután felvette a kapcsolatot az édesanyával, hogy ezek nagyon ko­moly vádak, amiket tisztázni kellene – mondta Kósz a Borsnak. Hozzátette: korábban is voltak gondok a kilencéves kora óta a klubjukban sportoló lánnyal. Állítása szerint pénzt lopott a csapattársaitól az öltözőben, amiből rendőrségi feljelentés is lett.

Én nem tudtam az MMS-ről mindaddig, amíg Zsolt nem szólt, hogy újabb üzenetet kapott. Ebben már engem is megnevezett a gyerek. Ekkor újból megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot az édesanyával, aki elmondta, a kislány három éve mentális képzésre járt. Mi azonban próbáltunk volna neki ajánlani egy másik pszichológust, mert a jelek szerint a szakember módszerei nem voltak elég hatékonyak. A szülő azonban ezt megtagadta, nem volt hajlandó találkozni velünk – mondta Kósz Zoltán. - A kislány nagyon durva, felnőttfilmekbe illő jeleneteket írt le, de vannak benne életszerűtlen dolgok, amik megmutatják, hogy ez nem történhetett meg – mondta a korábbi pólós.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?