INSIDER

Döbbenetes kalamajkába keveredett a Hajdúszoboszlón nyaraló külföldi – végül a rendőrök kopogtattak nála

Egy külföldi férfi nem mindennapi módon zárta a nyaralását Hajdúszoboszlón.
  • Szerző: Ripost

Egy kisbolt alkalmazottja tett bejelentést július egyik hajnalán arról, hogy vérző sérülésekkel bement hozzájuk egy külföldi és angolul segítséget kért tőlük. A lengyel férfi eltévedt és nem talált vissza a szállására. Mire a járőrök odaértek, már elment.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Nem sokkal később újabb bejelentés érkezett, ezúttal azonban egy árokba borult kisteherautóról. Az egyenruhások senkit nem találtak a járműben, viszont azonnal eszükbe jutott az eltévedt külföldi a vérző sérüléseivel. Keresni kezdték a férfit, aki időközben visszatalált a szálláshelyére, azonban nem pihenhette ki az éjszaka fáradalmait, mivel a járőrök felébresztették, és előállították a rendőrkapitányságra.

Kiderült, hogy a lengyel fiatal eltévedt a városban az átmulatott éjszaka után. Bement egy telephelyre, ahol nyitva talált egy kisteherautót, amibe beült és mivel az indítókulcs is benne volt, így elindult vele. Nem jutott azonban messzire, mert nem tudta az úton tartani a járművet és belehajtott egy árokba. Ugyan kisebb vérző sérülései is keletkeztek, de még ez sem tántorította el attól, hogy hazataláljon. Gyalog indult tovább és ekkor tévedt be a kisboltba, ahol az alkalmazottak útbaigazították, így sikerült megtalálnia a szállását. Előállítása során alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott – írja a police.hu.

A férfi ellen eljárás indult, a rendőrök pedig most szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?