NÍNÓ

Döbbenetes részletek: nem csak egyszer ölhetett a csongrádi baltás gyilkos, újabb áldozatát találhatták meg

A csongrádi baltás gyilkos ismét felborzolta a kedélyeket, ugyanis szerdán rendőrök vonultak ki Csongrádon a Tisza-parti lejáróhoz, az úgynevezett Györföshöz. Akkor még nem tudta senki, hogy mi történt valójában...
  • Szerző: Ripost

„Megszállták a rendőrök a csongrádi Tisza-parti lejárót, az úgynevezett Györföst. Információnk szerint bűncselekmény történhetett. Kerestük a megyei Főkapitányság sajtó osztályát, ahol későbbre ígértek tájékoztatást” írta Csongrád városa a Facebook-oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A utánajárt, mi történhetett pontosan. Többi helyi lakos állítja, hogy egy rab a börtönben elszólta magát, és kiderült: lehet, nem csak egy gyilkosságot követett el a gyanúsított.

A csongrádi baltás gyilkos 2012-es gyilkosságáért ül
Fotó: police.hu

„Aki eddig gyilkolt, és már ásott el a kertjében embert, na, az köpte el véletlenül, hogy nem csak egyet gyilkolt” – fogalmazott egy csongrádi nő, aki állítja: a rendőrökkel együtt a férfi is a helyszínen volt szerdán, hogy megmutassa, hol ásta el a hullát. Valószínűleg a fotókon szereplő keresőkutya és a markológép is az elásott hulla miatt volt ott.

Egy másik csongrádi azt is elárulta: a mostani eset kapcsán a rettegett csongrádi baltás gyilkosként elhíresült 28 éves férfit emlegetik a helyiek. Ő volt az, akit tíz évre ítéltek el miután 2012 novemberében egy vita hevében baltával agyonütötte az 52 éves lakótársát, aki ki akarta költöztetni az albérletért nem fizető fiatalt. A gyilkos a holttestet a kerti vécé mellett földelte el egy fóliába csavarva. Részegen ugyan többször mondta ivócimboráinak, hogy megölte a lakótársát, de senki sem hitt neki, így négy év után derült csak fény a bűncselekményre.

„A tagot 2-3 éve vitték el innen Csongrádról, mert megölt valakit és az udvarán elásta!” – meséli a -nak egy helyi férfi. „Letartóztatták, és most a büntetését tölti az egyik börtönben. Ott derült ki, hogy egy másik holttestet is elásott, a Györfösnél. A rendőrök voltak kint, mindenki erről beszélt a környéken. A holttest meglett, ez biztos, többet nem tudok, mert nem ismertem. Fura, hogy most derült ki, de saját magát buktatta le: elszólta magát a börtönben. Ki tudja, mióta lehetett ott elásva a hulla...”

A rendőrséget mi is megkerestük az ügyben, de egyelőre nem kaptunk tájékoztatást.

És ezeket olvastad már?