INSIDER

Döbbenetes részleteket árult el a gyászoló anya: így ölték meg a 19 éves Emesét

A fiatal lány szerelmével sétált, amikor egy száguldó luxusautó beléjük csapódott.
  • Szerző: Ripost

Boldog és fülig szerelmes lány volt Bognár Emese, aki jövő héten ünnepelné a szülinapját. Sikeres élet várta volna, de egy nála alig idősebb fiú halálra gázolta. A Blikk döbbenetes részleteket tudott meg a máig gyászoló édesanyától.

Úgy tűnik, az éjszakai száguldozások megszállottja lehetett az a 22 éves fiatal, aki húsvét előtt Cegléd belvárosában elgázolta az úttesten áthaladó szerelmespárt. A lány szörnyethalt, kedvese súlyos sérülésekkel került kórházba. 

A kitűnő tanuló Emese érettségire, egyetemre készült, hat nap volt hátra az iskolából, nem is sejthette húsvét előestéjén, hogy az álmai soha nem válhatnak valóra. Kézenfogva ment át szerelmével a Kossuth Ferenc utcán, ahol egy koncert miatt rajtuk kívül is sokan voltak, ám hiába nézett körül az úton, nem láthatta az elképesztő sebességgel közeledő luxusautót.

"Lehetetlen feldolgozni, ha egy szülő elveszíti a gyermekét, különösen akkor, ha egy eszelős száguldozó vette el a lányom életét" – mondta a Blikknek Szepes Orsolya, a lány édesanyja. A gyászoló szülő elképesztőnek tartja az ügyben készült igazságügyi szakvélemények megállapításait. 

"Az iratokból kiderül, hogy a szakértők átnézték a lefoglalt autót, amiben nem csak működő traffipaxblokkoló volt, de az amúgy is 300 lóerős BMW-motor teljesítményét még 100-zal feljavították, ami a forgalmi engedélyben nem is volt feltüntetve" – sorolta a gyászoló asszony.

"A rendőrség bekérte a környék térfigyelő kameráinak felvételeit, s elemezték a baleset helyszínén hagyott féknyomot is. A helyszínhez legközelebb eső zebrát 140 kilométeres sebességgel érte el a sofőr. 150-nel hajtott, amikor észlelte Emesééket és fékezett, de még így is 103-108 kilométeres sebességgel gázolta el őket" – mondta az édesanya, aki szerint egy hittel teli életet oltott ki a féktelen száguldozó.

A halálos közúti bűncselekménnyel gyanúsított fiatalember tagadta a bűnösségét, nem érzi magát felelősnek. Azt állította, nagyjából 50 kilométeres sebességgel haladt. A lap úgy tudja, utasai, köztük a halálra gázolt lány osztálytársa szerint ennél valamivel gyorsabban ment.

És ezeket olvastad már?