INSIDER

Döbbenetes – rossz álma miatt szúrta le szerelmét a magyar férfi

Előre borítékolható volt a tragédia: O. Ferenc már hónapok óta meg volt vadulva egy álma miatt, aminek semmi valóságalapja nem volt.
  • Szerző: Ripost

Csütörtök délután, fényes nappal, a nyílt utcán, Bátonyterenye központjában késelte meg szerelmét a 38 éves O. Ferenc, aki aztán segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A megszúrt nőt életveszélyes állapotban szállították mentőhelikopterrel a kórházba, azóta is lélegeztetőgépen van. Lapunk elérte testvérét, aki azt nyilatkozta: már két hónapja úgy viselkedett a férfi, „mint egy megvadult állat”, mindezt ráadásul egy rossz álom miatt.

Azt álmodta, megcsalta szerelme

„Két hónappal ezelőtt hajnali kettőkor azzal ébresztette fel a húgomat, hogy álmában megcsalta őt. Letérdepeltette, megverte, egy ollóval akarta levágni a haját, és arra kérte a testvéremet, esküdjön meg neki, hogy nem csalta meg” – meséli Miklós az elképesztő történetet. „Húgom akkor félve megtette neki, amit kért, de másnapra megijedt és megundorodott Feritől, arra kérte, hogy váljanak el, menjen el a lakásból. Ekkor a testvéremet kékre-zöldre verte. Elvitték a rendőrök, távoltartásit is elrendelt a bíróság, de már aznap este vissza is ment, és újból megverte a testvéremet” – mondja az elkeseredett testvér. „Akkor már 6 hónap eltiltást kapott, de a rendőrségről kiengedték. Azóta hatszor zaklatta és fenyegette meg a testvéremet, ezek miatt mindannyiszor feljelentette.”

Figyeltette szerelmét

Ferenc a testvér elmondása szerint az elmúlt hetekben végig megfigyeltette volt szerelmét. Bérelt kocsikból, lépcsőházakból leselkedett utána. Tegnap pedig megtette! Ez nemcsak a távoltartás megszegése, hanem előre kitervelt emberölési kísérlet. Közterületen, fényes nappal, 10 tanú szeme láttára” – mondja a testvér, aki érthető módon reméli, hogy O. Ferenc elnyeri majd méltó büntetését. Testvérén azonban ez most nem segít, Katalin lélegeztetőgépen van, jelenleg is az életéért küzd.

 

És ezeket olvastad már?