INSIDER

Dolgozatírás előtt tudta meg a darnózseli hentes fia: letartóztatták az apját

Tanítási szünetben tudta meg Barnabás, hogy az édesapját, N. Jánost, a darnózseli hentesként elhíresült férfit letartóztatták.
  • Szerző: Ripost

Mint arról már a is többször beszámolt, horrorfilmbe illő történettel vádolták meg a férjet: megölte, majd ledarálta és eltüntette volt felesége holttestét. N. János mindvégig tagadta a brutális cselekményt, kétszer fel is mentették, egy éve azonban halált okozó testi sértésért hét év börtönt kapott másodfokon, de jogerős ítéletet a Kúria hirdet majd. A felesége megölésével megvádolt János fia az iskolában értesült arról, hogy az apját a héten letartóztatták.

Fotó: Ripost

„Mivel apu nem volt beidézve a tárgyalásra, azt mondta, inkább elmegy dolgozni. Reggel még úgy búcsúztunk el, mint máskor: vigyázz magadra! Apu sofőr, a teherautóról vitték el. A tanítási szünetben, a hírekből tudtam meg, hogy letartóztatták, utána dolgozatot kellett írnom. Egyedül ő gondoskodott rólam. Tudom, hogy ártatlan!” – mondta a Blikknek az érettségi előtt álló kamasz.

„Legenda, amit Jani köré szőttek, csak azért, mert hentes a szakmája” – kezdte N. János nővére, Csilla, most ő gondoskodik unokaöccséről. „Az egyszerű bolti kurblis darálóra szerelt motort, de az a gép legfeljebb egy ember ujját csíphetné be. Nem is találtak ott semmit.”

Csilla szerint az asszony Győrbe költözött albérletbe, mert válófélben volt N. Jánostól, a bíróság neki ítélte a gyerekeket, mert nála akartak maradni.

„Nem volt ok semmiféle gyilkosságra. Mindenki azt hitte, amikor Judit eltűnt, hogy új életet kezdett valahol. Jani régen és most is a családjának élt, a gyerekei a legfontosabbak neki” – mondta Csilla, majd folytatta: „Semmilyen emberi maradványt nem találtak az ingatlanon. Jani, ahogy korábban évekig, Judit eltűnése idején is használta a házi füstölőt, ennyi a bizonyíték. Tudom, a testvérem ártatlan, ezért soha nem akart megszökni.”

Mindeközben dr. Jován László ügyvéd elfogultsági indítványt nyújtott be a Kúria N. János letartóztatását elrendelő bírói tanácsával szemben, mivel „részrehajlást tapasztalt a tárgyalóteremben”.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?