INSIDER

Drámai részletek: mialatt az anyuka vásárolt, meghalt a lánya a MOM tetején

A gyerekek egy közeli parkban játszottak, onnan azonban a sportközpont lezárt tetejére mentek és tüzet okoztak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A rendőrségen június 24-én jelentették, hogy Budapesten a XII. kerületben, a Csörsz utcában a MOM Sportközpont tetején, egy használaton kívüli bódéban felcsaptak a lángok. Most fény derült a tragédia néhány körülményére.

A tűzoltók egy 8 éves kislányt eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, akinek újraélesztését a mentők azonnal megkezdték, de ennek ellenére életét vesztette - írja a police.hu.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást. Megállapították, hogy a tűzeset előtt három testvér a közeli parkban játszott és miközben édesanyjuk egy közeli boltba ment vásárolni, közülük kettő, egy 11 éves fiú és egy 8 éves kislány a MOM Sportközponthoz ment.

A gyerekek a sportközpont lezárt tetejére mentek, majd a tetőn lévő használaton kívüli faházba annak ablakán keresztül bemásztak és ott tüzet okoztak.

Az építményből gyorsan terjedő tűz elől a 11 éves fiú és a 8 éves kislány megpróbált kimenekülni, azonban a 8 éves kislány az épületben rekedt és életét vesztette. Testvérét, a 11 éves fiút a mentők kórházba vitték, ahol a nyomozók az esettel összefüggésben meghallgatták.

címkék:
És ezeket olvastad már?