INSIDER

Drogdílereket fogtak a zsaruk Baranya megyében

A dílert és a fogyasztót is elkapták.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy nyugotszenterzsébeti férfi ellen emeltek vádat a napokban kábítószer-kereskedelem vétsége miatt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. november 12-én este érkezett bejelentés, miszerint egy 18 éves férfinál drogot fognak találni. A házkutatás eredményes volt:  50 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak, ezért előállították, és kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Másnap hajnalban egy 20 éves férfit is ellenőriztek az üggyel kapcsolatban, nála 31 kiporciózott kábítószergyanús növényi származékot és egy digitális mérleget foglaltak le. Tettét ő is elismerte. Kiderült, hogy ő adta a drogot a 18 éves férfinak - írja a police.hu.

A kábítószergyorsteszt mindkét férfi esetében alátámasztotta a drogfogyasztást, a növényi származékról a szakértői vizsgálat pedig megállapította, hogy az kannabisz volt. A 20 éves férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?