INSIDER

Dunakeszi családirtás: így néz ki most a tragédia helyszíne – Fotó

Zarándokhellyé vált a dunakeszi családirtás helyszíne. A szomszédságot mélyen megrázta a borzalmas tragédia.
  • Szerző: Ripost

Nem múlik a fájdalom és a döbbenet Dunakeszin. Senki sem tud elfogadható magyarázatot adni a gyilkossá vált családapa borzalmas tettére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint azt a is megírta, B. Zoltán Péter bestiális kegyetlenséggel lőtte le a hétéves Maxi fiát, amikor a vadászpuska hangjára kiszaladt az utcára, hogy megkérdezze, megölte-e az anyját és a nagyanyját.

A környék szomorú zarándokhellyé vált

Fotó: Bors

A Kisfaludy utcai otthon elé a tragédia óta folyamatosan hozzák a mécseseket és a gyerekjátékokat – tudta meg a Bors.

„Naponta el kell mennem a borzalmak háza előtt, és sajnos minden alkalommal látnom kell a rendőrök által az úttestre festett helyszínrajzokat. Hogy hogyan volt képes az az ember a kisfiával is végezni, azt felfogni nem tudom” – mondta a Borsnak az egyik idős szomszéd, aki hozzátette: többen is eljöttek már a házhoz az ország különböző pontjairól.

„Egyik nap egy társaság 150 kilométerről utazott ide, hogy meggyújtson egy mécsest. Egy sarudi pár azt mondta, hogy távoli rokonságban áll a meggyilkoltakkal. Nem nagyon akartak beszélni az érzéseikről, de a tekintetük sok mindent elárult” – mesélte a hölgy a lapnak, aki szerint Melindát, az anyát, Évikét, a nagymamát, illetve Maxikát együtt temetik majd el a közeli Jézus Szíve templom urnatemetőjében, hiszen ott őrzik a kisfiú nagypapájának hamvait is.

A plébánossal egyelőre nem vették fel a kapcsolatot a hozzátartozók, ezért kérdés, egyáltalán mikor tarthatják meg a búcsúztatót.

Szabó Tamás, a meggyilkolt Melinda kedvese a Borsnak elmondta: egyelőre nem tudja, ki fogja az elhunyt hétéves Maxit, az édesanyját, illetve Évát, a nagymamát eltemetni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?