INSIDER

Durva dolgot tett szerelmével a férfi a Kalocsa környéki községben

A férfi ittas állapotban többször bántalmazta élettársát, tőrt-zúzott, egyszer pedig a sértett anyjának élettársát vezetés közben ököllel ütötte, ami miatt kis híján balesetet szenvedtek.
  • Szerző: Ripost

2020 márciusában költözött össze egy férfi és egy nő. Az asszony apjának a tanyáján éltek egy Kalocsa környéki községben, a szerelmi viszony azonban a férfi italozó életmódja és agresszív viselkedése miatt megromlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

2020 májusában a férfi erősen ittas állapotban összekapott a nővel, s a jobb karján megütötte, illetve a bal karját megszorította. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 2020 júniusában a férfi erősen ittasan, a féltékenysége miatt ismét szóváltásba keveredett szerelmével. Az asszony erre kihívta a rendőröket, de a távozásuk után a férfi még kétszer arcon ütötte.

2020. június 27-én a férfi berúgta a tanya bejárati ajtaját, az udvaron tört-zúzott, ami miatt a nő elhatározta, hogy kiköltözteti a házból. Erre a férfi lerészegedett és a nőt az udvaron megrángatta. Az erőszaknak a kiérkező rendőrök vetettek véget, másnap a támadó kiköltözött a tanyáról.

2020 októberében a páros kibékült és újra összeköltözött. A nyugalom azonban nem tartott sokáig, mert 2020. december 27-én az ittas férfi összeveszett kedvesével. A nő ismét úgy döntött, hogy elköltözteti párját, amihez az anyja és annak élettársa segítségét kérte. Aznap este – miközben a nő autójával szállították az ittas férfit – a vádlott egyszer ököllel megütötte anyósa párját, aki az autót vezette. Emiatt a sofőr egy rövid időre elvesztette az irányítást az autó felett, majd félreállt a kocsival. Az autóból kiszállva a támadó és a sofőr dulakodni kezdtek, ami közben a vádlott a védekező sértettet kétszer ököllel megütötte, könnyebb sérüléseket szenvedett. Az autóban történt bántalmazással azonban a férfi a sofőr és az utasok (az élettársa és a nő anyja) életét, testi épségét is veszélyeztette.

A büntetett előéletű férfit a járási ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntetten kívül kapcsolati erőszak bűntettével, valamint garázdaság és könnyű testi sértés vétségével vádolja. Az ügyész a vádlottal szemben végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A vádlott a bűncselekményeket egy felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt követte el, ezért elítélése esetén ennek végrehajtását is el kell rendelni. A vádlott bűnösségéről a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni – írja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?