INSIDER

Durva dolog derült ki az angyalföldi családanyát agyonverő férfiról

Elfogták a Népfürdő utcánál történt gyilkosság gyanúsítottját. A férfinek nem ez az első rendőrségi ügye.
  • Szerző: Ripost

Egy hónappal a gyilkosság után szerdán elfogták az angyalföldi Népfürdő utcában lévő irodaháznál történt emberölés feltételezett elkövetőjét. A rendőrség pénteki tájékoztatása szerint a 38 éves D. Lajos kezén a IV. kerületi Óceánárok utca erdős területén kattant a bilincs.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség arról is tájékoztatott, hogy a férfi tavaly szeptember 8-án késő este a XIV. kerület, Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Bors úgy értesült, a férfi korábban külföldön is volt büntetve, a bűnösségét tagadja, de a tanúk és kamerafelvételek alapján azonosítani tudták.

Életveszélyt okozó, és halált okozó testi sértés gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Bors információi szerint a 33 éves családanyát agyonverő gyilkos hajléktalanként élt az elmúlt időben. A férfi és a kutyája elválaszthatatlan társak voltak, Újpesten rengetegen ismerték és segítették őket.

„Mindig a Füles nevű kutyájával sétált. Az állat szerencsére kimondottan jó állapotban van, teljesen jól táplált, és chip is van benne – magyarázta a Borsnak az Állatmentő Liga vezetője, Pataki Gábor. A zsaruk őket hívták az elfogás helyszínére az állathoz. – A kis tacskókeveréknek Füles a neve, és természetesen nem adtunk neki újat. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, de a tettest vélhetően sok időre elzárják, ezért örökbe szeretnénk adni, keresi az új gazdáját” – tette hozzá az állatmentő.

És ezeket olvastad már?