INSIDER

„Egy igazi angyal volt” – képtelen feldolgozni kisfia elvesztését az édesanya

Egy éve fojtogatja a gyász az édesanyát, miután egy ámokfutó tavaly húsvétkor elgázolta a kisfiát. Három év börtönt kapott tettéért.
  • Szerző: Ripost

A 13 éves Mason O'Gradyt tavaly húsvét vasárnap ütötte el egy száguldozó autós, aki tettét követően továbbhajtott. A bíróság a héten a gázolót három év börtönre ítélte, és öt évre eltiltotta a vezetéstől. A nő, akinek a kisfiát az ámokfutó elgázolta, teljesen összetört.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

ámokfutó elgázolta kisfiát

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A kisfiú édesanyjával, nevelőapjával és mostohatestvérével ment át zöld jelzésnél a zebrán, ahol Mason kicsit lemaradt, hogy bekösse a cipőjét. Ekkor érkezett az ámokfutó a zebrához. A családot sikerült ugyan kikerülnie, de a kisfiút elgázolta. Mason az ütközést követően súlyos fejsérüléseket szenvedett, életét már nem tudták megmenteni a birminghami gyermekkórházban. Mint azt a bíróság megállapította, az ámokfutó, Mahwise Rani a megengedett sebesség duplájával hajtott, mint kiderült: egy barátjához igyekezett.

Az ütközést követően meg sem állt, pedig a szélvédője is betört. Jó egy mérföldön keresztül hajtott még, mire a rendőrségnek sikerült megállásra kényszerítenie. Kiderült, korábban is okozott már közlekedési balesetet.

Az édesanya, akinek a kisfiát az ámokfutó elgázolta, a szomorú évforduló kapcsán könnyek között mesélt a kis Masonről. „Mason elvesztése hatalmas űrt hagyott a családunkban. Kedves, gyönyörű lélek volt, akit mindenki szeretett. Mindannyian érezzük a veszteséget, és nem tudjuk elhinni, hogy már egy éve, hogy ez a borzalom megtörtént – mondta az édesanya. „Aludj jól, angyal fiam, amíg újra veled lehetek. Mindig nagyon szeretni foglak!” – idézi az édesanyát, Hayley-t a Birminghammail internetes portál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?