INSIDER

Egy pillanatra nem figyelt Tímea, apja elrabolta tőle kétéves kisfiát

Hónapok óta bujkál a férfi a kétéves Dáviddal, a rendőrség körözi. A fiú édesanyja teljesen össze van törve.
  • Szerző: Ripost

„Elrabolta tőlem az apja a gyerekemet! Hogy teljesen pontosan fogalmazzak: az egyik rokona elterelte a figyelmemet, közben az apuka elrabolta a kisfiamat” – kezdte sírással küszködve Tímea a Blikknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő összetörve mesélte el kálváriáját: Erdélyből jött át Magyarországra, Józsefet egy internetes társkeresőn ismerte meg. Elmondása szerint a kapcsolat elején minden szép volt, ám később rájött: ő csak egy cselédnek kell Józsefnek. Megromlott a viszonyuk, már akkor sem volt vele a férfi, amikor a most kétéves Dávid született.

Illusztráció
Fotó:pixabay

Ezután Tímea Marosvásárhelyen telepedett le fiával, ahol az apja többször meglátogatta a gyereket, mert közös felügyeletben állapodtak meg.

„Tavaly is jött József, az anyja és a testvére is vele voltak. Rábeszéltek, hogy menjünk ki együtt a játszótérre. Ott József elvitte a kisfiamat csúszdázni, nekem meg a testvére mutogatott valamit a telefonján. Mire felnéztem, a gyerekem nem volt sehol, a kocsi viszont, amivel érkeztünk, igen. Később kiderült, hogy valakit odahívtak, aki elvitte őket az autóval, míg engem lefoglalt a testvér. Azonnal feljelentést tettem az ottani rendőrségen, a mai napig nyomoznak. Ahogy tudtam, Budapestre jöttem, és azóta is harcolok a gyerekemért.” – mesélte megtörten a nő.

A Fővárosi Törvényszék azóta kimondta: az apának át kell adnia a gyermeket Tímeának, ám a férfi eltűnt a kisfiúval együtt. A rendőrség keresi őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?