INSIDER

Egymillió ütheti a markát annak, aki előkeríti a két hete eltűnt gyönyörű lányt

A mezőkövesdi kamasz valószínűleg az udvarlójával szökött el.
  • Szerző: Ripost

Közel két hete a poklokat járja Varga Leila családja. A 15 éves lánynak egyik pillanatról a másikra nyoma veszett, a család azóta nem kapott életjelet a tinitől. Leila édesanyja a Borsnak elmondta: rettenetesen aggódik a lányáért, aki egyébként jó tanuló volt az iskolában, és soha nem csinált hasonlót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Megismerkedett Kevinnel, és teljesen a fiú és a családja hatása alá került. Nagyon aggódunk, hiszen még csak 15 éves, és sehol nem lehet elérni őt, sem telefonon, sem pedig a közösségi oldalain. Nagyon félek, hogy olyan helyzetben van, hogy nem tudja ezeket használni. Már mindenre gondoltunk„ mondta szomorúan az édesanya, Bea, aki hozzátette: Leila az eltűnése óta az iskolába sem jár. Bea elmondása szerint már korábban is észre­vette, hogy lánya erősen a fiú és családja hatása alá ke­rült, és minden erejével igyeke­zett Leilát megóvni a veszélytől. Most az egész család azon dolgozik, hogy Leilát megtalálják. A tinilány nővére 1 millió forintot ajánlott fel annak, aki hazaviszi Leilát.

„Kedves ismerőseim! Aki megtalálja a húgomat, annak 1 millió forint összeget adunk a kezébe, kérlek, segítsetek!” – írta ki az aggódó nővér a kö­zösségi oldalára.

És ezeket olvastad már?