INSIDER

Egyszerre 200 rendőr csapott le Pécsett egy hálózat tagjaira – videó

Közel 200 rendőr 13 helyszínen, egyidőben csapott le egy új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózat tagjaira Pécsett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A nyomozók széleskörű felderítést követően több személy elfogása érdekében összehangolt akciót szerveztek. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a Tolna és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, a Készenléti Rendőrség Bevetési Támogató Osztályának, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával augusztus 26-án összehangolt rendőri akciót tartottak Pécs több pontján közel 200 rendőrrel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök a végrehajtott intézkedések során összesen 23 főt állítottak elő a rendőr-főkapitányságra. Az egy időben, összesen 13 helyszínen megtartott kutatás eredményeként tudatmódosítószer gyanúját keltő anyagokat, valamint ezek előállítására alkalmas eszközöket találtak és foglaltak le.

Vagyonvisszaszerzés keretében a nyomozók feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett járműveket, készpénzt, mobiltelefonokat, illetve egyéb tárgyakat is lefoglaltak.

A rendőrök az előállított személyek közül 12 főt kihallgattak gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – írja a police.hu.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?