INSIDER

Ekkora lúzert: Tamást, a rablót így fülelték le a VIII. kerületben

A hét pancser rablóját fülelték le a VIII. kerületben. Tamás nem elég, hogy egy olyan dohányboltot rámolt ki, ahol ismerték, de azután egyenesen a rendőrség utcájába menekült. A zsaruk és a civilek együttes erővel vadásztak a férfira.
  • Szerző: Ripost

Akciófilmbe illő jelenetet láthattak a IX. kerületi József Attila lakótelep környékén élők hétfőn este, amikor egy fegyveres férfi rongyolt be az egyik dohányboltba, ahol a bevételt követelte. A rabló olyan elszántan fenyegetőzött, hogy az eladó ijedten odaadta neki a bevételt, majd a férfi futólépésben távozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Azonban, mint kiderült, nem ő volt a legravaszabb bűnöző a környéken, ugyanis a férfit szinte mindenki ismerte a környéken.

„Tamás balhés figura, mi úgy tudjuk, hogy szerencsejátékból tartja fenn magát, és nem mindig józan, sokszor bódult állapotban lézeng„ – mesélte egy helyi lakos a Borsnak.

Fotó: Bors

Nem csoda, hogy a férfit ezután szinte negyedóra múlva beazonosították, és a helyiek – miután szóltak a zsaruknak is – egy emberként kezdték keresni a jól ismert figurát a környéken. Két lakos rá is bukkant, Tamás azonban kiszúrta őket, és a bokrokon keresztül egérutat nyert. Azonban a rendőrök előtt sem volt már titok a személye, így információk szerint a zsaruk egyenesen a laká­sára mentek, ahol a helyiek szerint betörték az ajtót ugyan, de a férfi ekkor még nem volt otthon. Tamás ugyanis ezekben a pillanatokban is mentette a bő­rét, az átgondolatlanul meglovasított tízezrekkel a VIII. kerület egyik utcájában loholt. Igen ám, de nem máshol, mint abban az utcában, ahol a kerületi rendőrség is helyet kapott, ezért nem meglepő, hogy a férfinak meg voltak számlálva a szabadon töltött percei.

Fotó: Bors

A 41 éves Tamást az utcán fogták el, és be is invitálták a rendőrségre, ahol elszámoltatása tegnap is folyamatban volt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?