INSIDER

Elárulta egy dunakeszi olvasó a Ripostnak, mit élt át, miközben az ámokfutó lelőtte a családtagjait

Dunakeszi családirtás: a két gyerekes anyuka nem tudta mire vélni a rendőrség hirtelen megjelenését és sokkolta, amikor megtudta, mi történt az otthona közelében. Soha nem felejti el ezt az estét!
  • Szerző: Ripost

Judit két kisiskolás fiával volt otthon éjszaka, amikor felfigyelt a szirénára és a rendőrök kiérkezésére. Először a Facebook-on kapott magyarázatot arra, milyen családi tragédia történt alig néhány utcával arrébb.

Így idézte fel a -nak a vasárnap éjjel történteket:

„A helyi csoportban láttam először, hogy mi történt. Akkor, mint egy filmben, úgy pörögtek a kommentek, s derült ki újabb és újabb szörnyű részlet. Öt plusz két lövést hallott valaki, más arról számolt be, hogy megérkeztek a Terrorelhárítási Központ emberei. Nagyon megijedtem, sokkolt az egész, mert eddig Dunakeszin ilyesmit nem éltünk át. Végig attól féltem, hogy olyasmi történt, ami bennünket is veszélyeztethet. Itt valaki fegyverrel jár az utcán!”

dunakeszi

Dunakeszi családirtás

Judit egyedül volt a gyermekeivel otthon és nem merte őket ott hagyni, hogy megnézze, mi történt, de aggódott, ezért figyelemmel kísérte az eseményeket.

„A TEK után hallottam, hogy sziréna hangjai szólnak a távolból és amikor kinéztem, mintha helikoptert láttam volna az égen, de többen azt írták a csoportban, hogy csak drónnal figyelik az utcákat és valakit keresnek. Ekkor még jobban megijedtem, hogy egy szökésben lévő bűnöző járkálhat az utcán és bármire képes. Akkor még nem tudtuk pontosan, hogy mi történt. Az azonban megnyugtató volt, hogy a rendőrök motorral fel-alá járkáltak az utcán. Később kiderült, hogy a lövöldöző is meghalt.”

Ahogy korábban is megírtuk, egy 54 éves dunakeszi férfi egy vadászpuskával megölte a volt párját, az anyósát és a saját kisfiát, majd magával is végzett. A gyermeket láthatásról vitte haza, ezután keveredett szóváltásba volt párjával, a gyermeke édesanyjával, ezt követően történt a tragédia.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?