INSIDER

Elfogta a rendőrség a fiút, aki brutálisan összeverte társát a kaposvári gyermekotthonban

Azt a fiút, aki a felvételt készítette, már korábban elkapták. A bántalmazó megpróbált elmenekülni, de nem jött neki össze.
  • Szerző: Ripost

A kaposvári gyermekotthonban történt bántalmazás kapcsán a rendőrök korábban elfogták azt a fiatalt, aki a felvételt készítette, most pedig társát, a bántalmazót is megtalálták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ahogy arról a is beszámolt, brutális eset történt a kaposvári gyermekotthonban. Egy 16 éves fiú, P. Károly bestiális kegyetlenséggel összeverte az egyik társát, miközben egy harmadik fiú az egészet videóra vette.

Károly ütötte, rúgta és kis híján a kezét is eltörte a társának, aki folyamatosan könyörög, hogy hagyják békén. De erőszakos társát kicsit sem hatja meg. Előbb ököllel hátba, majd tarkón üti a festett hajú fiút. A következő mozdulattal pedig úgy orrba rúgja, hogy elered a vére a srácnak. Végül vélhetően egy nevelő lép be az ajtón, amikor a videó hirtelen véget ér.

Fotó: police.hu

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást. A beszerzett bizonyítékok alapján a két feltételezett fiatalkorú elkövetőt azonosították, elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkettőjüket súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A felvételen, mint bántalmazó látható 16 éves fiatalt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?