INSIDER

Hihetetlen, hogy mit tettek a nyíregyházi Viktóriával – nem hagyta szó nélkül

Viktória talán sosem gondolta volna, hogy ez megtörténik vele.
  • Szerző: Ripost

Az emberekbe vetett hite talán egy kicsit megingott annak a nőnek, aki szabadnapján hazafelé sétált délután fél 5 körül. Majd elgázolták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció! (Fotó: Northfoto)

„Gyanútlanul sétáltam hazafelé a járdán, és akkor fényes nappal elütött a Szarvas utcában egy fekete biciklivel kerékpározó fiú. Mögöttem jött. Esélyem sem volt elkerülni„ – fogalmazott a nyíregyházi nő a posztjában. „Hirtelen a földre kerültem. Mire egyedül fel tudtam állni, már az illető el is szelelt. Haza gyalogoltam. Most már semmit sem tehetek. Csak gondolkodom. Milyen világban is élek?... Senki nem látott semmit? Szerencsére kisebb sérülésekkel megúsztam” – írta a nő a helyiek csoportjában.

Egyelőre senki sem jelentkezett, aki látta volna a balesetet, ellenben többen is kifejezték, hogy mennyire együtt éreznek Viktóriával. A fiú ugyanis bár felborult a biciklijével, hamar fel is pattant, és azzal már nem törődött, hogy mi történt áldozatával.

„Ha az embert hirtelen leverik a lábáról, azt se tudja mi történt” – magyarázta Viktória, akinek szerencsére nem esett komolyabb baja.

„Sajnálom az esetet, ezt csináljak sajnos, nincs gerinc az emberekben, hogy vállalják, amit tettek, az autósokkal ugyanez van, tovább hajtanak. Tisztelet a kivételnek!” - írta neki egy kommentelő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?