INSIDER

Elképesztő módszerrel zsarolt ki erotikus képeket lányoktól a csepeli fiú

Nagyon sokan bedőltek az átverésnek.
  • Szerző: Ripost

A Csepel-sziget egyik településén élő fiatal férfi még nem volt tizennyolc éves amikor lány ismerőseitől elkezdett erotikus és szexuális tartalmú képeket kéregetni.

A fiúnak valahogy sikerült elbűvölnie a lányokat, mert sokan küldtek neki ilyen jellegű képet. A dolog akkor fajult el amikor a férfi már zsarolni is elkezdte őket. Azt mondta a lányoknak, hogy őt kezdték el zsarolni, és ha nem küld a zsarolóknak további hasonló jellegű képeket róluk, akkor a korábbi képeket is nyilvánosságra hozzák.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A fiúnak azonban még ez sem volt elég, mert ismerősei telefonjából is szerzett pikáns képeket lányokról, akiket a Facebookon vagy saját nevén, vagy álprofilt létrehozva megkeresett, majd őket is megzsarolta, hogy ha nem adnak még több hasonló képet neki akkor nyilvánosságra hozza az eddigieket. Az aljas zsarolásnak meg lett az eredménye, mert sokan küldtek neki szexuális tartalmú fényképeket illetve videofelvételeket.

A legdurvább az egészben, hogy egyszer ezzel a módszerrel sikerült arra is rávennie egy lányt, hogy lefeküdjön vele és hogy az aktust telefonnal rögzítsék, mert az őt zsarolóknak ez a felvétel a követelésük.

A férfi végül lebukott, most emeltek vádat ellene:

„A Ráckevei Járási Ügyészség a még mindig csak húszas évei elején járó férfit többrendbeli szexuális kényszerítés bűntettével valamint gyermekpornográfia bűntettével és szintén többrendbeli kényszerítés bűntettével vádolta meg” – közölte a Ráckevei Járási Ügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?