INSIDER

Sokkot kaptak a tanárok, amikor a négyéves kislány a szemük előtt fejbe lőtte az anyukáját

Kollégái szeme láttára lőtte fejbe a kislány az anyját. A tanárok zoom értekezletet tartottak, amikor megtörtént a baleset.
  • Szerző: Ripost

Vérfagyasztó segélyhívásról számoltak be Floridában. Egy anya végzetes lövést kapott a fejébe, de ami a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy a fiatal tanárnőt saját kislánya lőtte agyon. A tragikus baleset teljesen véletlenül történt, a négyéves kislány megtalálta apja pisztolyát és játszani kezdett vele, de a fegyver elsült és a fején találta el az anyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal anyuka mindössze 21 éves volt. Fotó: Facebook

Az eset azért is rendkívül felkavaró, mert a balesetet végignézték a nő kollégái. A tanárok éppen zoom értekezletet tartottak amikor arra lettek figyelmesek, hogy a 21 éves Shamaya Lynn egyszer csak fejjel lefelé az íróasztalára dőlt és elkezdett belőle ömleni a vér. A tanári kar tagjai megrendülve nézték végig a nő haláltusáját.

A kollégák arról számoltak be, hogy a gyermek látva anyja vergődését hisztérikus sírásba kezdett, ezért szólítgatni kezdték, de a sokkhatás következtében semmire nem reagált.

A mentőket végül a nő barátja hívta ki, miután hazaért a munkából. Párja vérző arcát meglátva kétségbeesve kért segítséget, de az anya életét végül nem sikerült megmenteni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?