INSIDER

Elk*rtuk kulisszatitok: így döntötték el, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet

Mindenki arra kiváncsi, hogy ki bújt Gyurcsány bőrébe.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A legtöbb kérdés azzal kapcsolatban érkezett az Elk*rtuk film készítőihez, hogy vajon ki bújt Gyurcsány Ferenc bőrébe?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Helmeczy Dorottya

Az író és a producer elárulta, hogy erre a szerepre nem volt casting.Az elejétől kezdve világos volt számunkra, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet.” – jelentette ki Helmeczy Dorottya producer.

Bendi Balázs forgatókönyvíró azt mondta, hogy nem csak az ex-miniszterelnök, de a felesége szerepére is tudatosan választottak színészt.

elkurtuk

„Klára egyértelműen Gubás Gabi volt számunkra, de a többi szerepre klasszikus castingot tartottunk”- árulta el Bendi Balázs.

A beszélgetés során kiderült az is, hogy a főhős, Réka szerepére Bánovits Vivianne volt az első színésznő, akit megnéztek, és bár utána még közel 100 pályázó volt, végül az alkotók úgy érezték, az első megérzésükre kell hallgatniuk.

Helmeczy Dorottya azt is elárulta, hogy egy jelenetben Bendi Balázs is fellelhető. „Ez a geg a rendező, Keith English ötlete volt.”

Bendi Balázs arra a kérdésre, hogy mely filmek adtak referenciát számára, megemlítette a Csernobil és Az elnök emberei című filmeket, Helmeczy Dorottya pedig hozzá tette: az alkotókkal együtt remélik, hogy ez a film maga is referencia filmmé válik, hiszen mind a műfaj (politikai krimi), mind pedig maga a történet alkalmas rá.

Az Elk*rtuk című filmet október 21-től játsszák a mozikban. Keresd meg a hozzád legközelebbi filmszínházat az országos listánkból és foglald le jegyed! Ne maradj le, már csak 6 nap a premierig!

A film Facebook-oldalán megjelent poszt szerint „a közösségi médiában elindult egy kampány az Elkxrtuk című mozifilm jegyvásárlásainak a megtorpedózására, amelyben arra biztatják az embereket, hogy online foglaljanak le minél több jegyet, de ne vegyék meg azokat.”

A gyártó Megafilm emiatt úgy döntött, hogy a Cinema City-mozikban is csak online lehet megvásárolni a filmre a jegyeket, helyfoglalásra nem lesz lehetőség.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?