INSIDER

Elmegyógyintézetbe kerülhet a kunszentmártoni gyerekgyilkos anya

A 32 éves nő pénteken kegyetlenül végzett kisebb gyermekével, a helyiek szerint mentális problémái lehetnek.
  • Szerző: Ripost

Mécsesek és plüssmacik sorakoznak a kunszentmártoni ház előtt, ahol a 32 éves T. Júlia brutálisan végzett há­roméves kisfiával, Petikével. Ahogy a is beszámolt róla, Júlia pénteken délután szíven szúrta kisfiát. A helybeliek megdöbbentek, ugyanis a jó körülmények között élő családot mindenki szerette, az apa, B. Péter és Júlia imádták Petikét és ötéves nővérét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

MTI/Donka Ferenc

Mint a Borsnak több környékbeli elmondta: Peti halála előtt egy nappal látták, hogy az addig nyugodt nőnek ismert Júlia furcsán viselkedik.

„Ugyan nem emelt rá kezet, de a nyílt utcán rángatta Petikét, hangosan beszélt vele. Pedig nyugodt, mosolygós kisfiú volt, nem hisztériázott” – elevenítette fel egy helybeli. Kiderült: a gyilkosság idején Peti édesapja nem volt otthon, a nagymamája volt a házban, ő volt az, aki átszaladt a vérbe fagyott kisfiúval a házzal szemközti kocsmába.

„Sírva rohant be, segítségért könyörgött” – mesélte egy férfi, aki akkor éppen a vendéglátóhelyen ült.

Péter ekkor ért haza kislányával, akit az óvodából hozott haza. A döbbent férfi vélhetően azonnal tudta, hogy szörnyűség történt. Berohant a feleségéhez, aki sóbálványként állt egy helyben. Többek szerint a nő depressziós lehetett, erre azonban csak szakértői vélemények adnak majd választ. Mint a lap megtudta, Júliát egyelőre nem vitték el vizsgálatra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe. Az ügyészség a Borssal azt közölte, T. Júlia letartóz­tatásáról a mai napon döntenek, kiderül, hogy a rácsok mögé, vagy intézetbe kerül majd.

És ezeket olvastad már?