INSIDER

Három emeletet zuhant élőzés közben a magyar férfi, Dávid – itt a videója

Szörnyű baleset ért egy magyar fiatalembert, aki látványos felvételeket akart készíteni Tenerifén.
  • Szerző: Ripost

A csodával határos módon túlélte a három emeletnyi zuhanást az a magyar fiatalember, aki élőzés közben leesett egy szikláról Tenerifén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sziasztok! Zita, remélem nézed most ezt a videót, máshogy nem tudlak utolérni benneteket” – így kezdte segítségkérő üzenetét egy férfi, aki szörnyű balesetet szenvedett Tenerifén, miközben élőzött a telefonjával külföldön.

Élőzés közben leesett egy szikláról

Fotó: TikTok

„Leestem egy szikláról live-ozás közben, és körülbelül 3 emeletet zuhantam. Eltört a kezem, lehet, hogy járni sem fogok már tudni. La Cruzban vagyok a legjobb kórházban napok óta” – magyarázta Dávid, aki, mint mondta, azért nem tudott bejelentkezni sehova közösségi oldalain, mert a baleset következtében a telefonját és az iratait is elvitte a víz.

„Nagyon rendesek itt a nővérek, hál' istennek megengedték, hogy egy TikTok üzenetet küldjek, hiszen senkinek sem tudom a telefonszámát fejből, még az enyémet sem. Ez az oka, hogy nem jelenkezem” – folytatta a férfi, aki kórházi ágyában fekve rögzítette a felvételeket. „Nem tudom, hogy mikor fogok innen szabadulni. Hál' istennek nagyon jó kezekben vagyok, de valószínűleg még egy pár napig bent fognak tartani. Nem tudom, hogy megyek haza, se kártya, se iratok, se telefon...” – tette hozzá Dávid, aki Zitától, egy hozzá igen közel álló személytől kért segítséget.

Az élőzés közben egy szikláról leesett és a mélybe zuhant férfi elmondta, hogy már három napja nem ihat és nem is ehet, de örül neki, hogy a nővérek nagyon rendesek vele. Reméli, hogy hamarosan hazamehet.

„Amikor tudok, majd megyek” – mondta könnyeivel küszködve Dávid.

A két videó, amit a férfi készített ide és ide kattintva elérhető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?