INSIDER

Elszabadultak az indulatok: tinédzserek verik szét a budapesti játszótereket – videó

Alig nyitottak meg Budapesten a játszóterek, máris elszabadultak az indulatok a kisgyerekes anyák és a tinédzserek között.
  • Szerző: Ripost

Dühös szülők tömege kommenttel a közösségi oldalakra. K. Hanna, az egyik Józsefvárosban élő édesanya kereste meg a ot, miszerint a helyi Auróra játszótéren tinédzserek randalíroznak és pusztítják a berendezéseket. Elmondása szerint tűrhetetlen a helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy örültünk, hogy végre kinyitottak a játszóterek, hiszen a kicsivel már nagyon unatkoztunk a négy fal között. Boldogan siettünk le a közeli játszóhoz, ám amikor odaértünk, teljesen ledöbbentem

– mondta az anyuka.

„Több tinédzser focizott a kicsiknek szánt területen. Féltem, hogy eltalálja a gyereket a labda. Elengedték a kutyákat is, melyek összejárták a homokozókat. Ráadásul hangszórókon üvöltették a zenét, mintha egy rossz diszkóban lettünk volna.

Olvasói fotó

A kicsiknek szánt fészek hintába négyen is beleültek. Világos, hogy csak idő kérdése mikor törnek össze. Szemeteltek, szotyiztak is, mindezt a kicsik előtt. Nem értem miért van erre szükség, lehet, hogy ennyire unatkoznak otthon. Ezek után mi biztosan máshová fogunk járni mostantól”– mondta felháborodva Hanna.

A egyik olvasója szerint Délegyházán is hasonló helyzettel küzdenek.

Fotó: Keller Mátyás/Ripost

Délegyházán az Újpesti soron tönkretették a hintát. A karabinereket letépték, a hintákat szétdobálták.

Fotó: Keller Mátyás/Ripost

Mindenki gondolhatja, hogy nem a kisgyerekes anyák tették. Ráadásul a szülőknek kell majd rendet tennie, mert a helyzet tűrhetetlen

– panaszolta egy édesapa.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?