INSIDER

Viktóriáért égnek a mécsesek: eltemették az elgázolt kézilabdás lányt

A jánossomorjai temetőben helyezték örök nyugalomra a fitalon elhunyt sportolónőt. Családja mellett barátai és sporttársai is megjelentek az eseményen.
  • Szerző: Ripost

Sírva búcsúztak szerettei és sporttársai a jánossomorjai temetőben attól a 20 éves kézilabdás lánytól, akit múlt hét hétfőn egy drogos szlovák férfi gázolt halálra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 35 éves sofőr segítség nélkül továbbhajtott és otthagyta a haldokló lányt az út szélén. Ezután nem sokkal egy mosonmagyaróvári kétgyermekes apukát is elgázolt, aki azóta is válságos állapotban fekszik mesterséges kómában a győri kórházban – tudta meg a Tények.

Eltemették Viktóriát
Fotó: Tények

Fehér rózsákkal és koszorúkkal tették körbe Viktória képét, szülei megtörve álltak az urnája mellett. A jánossomorjai temetőben helyezték örök nyugalomra.

„A kerékpár összeroncsolódott állapotban jelentős távolságra volt a testtől. Tehát körülötte méterekre szétszóródott a szemüvegétől kezdve a lábbelikig, a táskáig minden. Rendkívül nagy ütést kapott” – mondta könnybe lábadt szemmel a háziorvosa, aki jelen volt a baleset helyszínén.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?