INSIDER

Eltörte a nyugdíjas csigolyáját, mert kevesellte a fizetséget a hatvani takarító

Brutális módon torolta meg sérelmét a takarítónő.
  • Szerző: Ripost

A 49 éves takarítóként dolgozó asszony még május végén dolgozott a hatvani lakás felújításánál, mely során egy rokona leburkolta a fürdőszobát. A munka végeztével a nő takarította ki az ingatlant, amiért a lakás idős és súlyosan beteg tulajdonosa 5.000 forintot fizetett.

A takarító azonban ezt kevesellte és több pénzt követelt, ám a nyugdíjas – a munka minőségét kifogásolva – elutasította a kérését. Felindultan távozott a lakásból a nő, ahová azonban június 2-án délután, magát elmaszkírozva visszatért.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Parókát és baseball sapkát tett a fejére, az arcát napszemüveggel és szájmaszkkal takarta el, a cipőire pedig egy-egy szemeteszsákot húzott, majd becsengetett az idős asszonyhoz.

Mikor ajtót nyitott neki, félrelökte és berohant a lakásba, és felkapta a kézitáskáját. A rossz egészségügyi állapotban lévő idős asszony, mindenáron megpróbálta megakadályozni értékeinek eltulajdonítását, ezért elkapta a táska fülét. Mindkét nő a földre került és ott folytatták a dulakodást, egészen addig még a hangokra át nem jöttek a szomszédok, akik riasztották a rendőrséget. Időközben a nyugdíjas fia is megérkezett, aki lelökte édesanyja mellkasáról, az azon térdeplő takarítót, de addigra már csigolyatörést szenvedett.

A rendőrök végül a helyszínen elfogták a gyanúsítottat, akit őrizetbe vettek.

A Hatvani Járási Ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérletével és a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolta az elkövetőt, akit végül 3 év börtön büntetésre és 3 év közügyektől való eltiltással büntették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?