INSIDER

„Nincs magyarázat erre, ami történik” – már 8 hónapja keresi kétségbeesetten lánya az eltűnt Piroskát

Immár 8 hónapja, hogy lánya kétségbeesetten keresi édesanyját. Ennek ellenére ő továbbra sem adja fel a reményt.
  • Szerző: Ripost

A többször is beszámolt már róla, hogy január közepén nyoma veszett Szilágyi Piroskának. A nőt két lánya azóta is kétségbeesetten keresi, ám eddig semmi sem vezetett eredményre. Bár többször is felcsillant a remény, de 8 hónapja már, hogy nem ment haza az asszony. Piroska lánya, Szilvia most egy Facebook-bejegyzésben írt arról, hogy továbbra sem találja édesanyját, de hálás azoknak, akik segítik a keresést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szilágyi Piroska

Szilágyi Piroska / Fotó: police.hu

„Az elmúlt napok keresése sem hozott eredményt. Nagyon sokan írnak nekem, hogy Pest különböző kerületeiben látják Anyut vagy privátban írnak vagy hozzászólásban. Harmadszor indulok el önkéntesekkel Pesten keresni a kapott információk alapján fényképpel a kezünkben, most már plakátoltunk is elérhetőséggel! De sajnos mindez nem jelenti azt, hogy valóban Anyut látják akár hajléktalanok közt, de minden információra el fogok indulni újra és újra..... Immár 8 hónapja keressük eredménytelenül, semmi konkrét nyom nincs! Keresem a válaszokat én is és nincs magyarázat erre, ami történik! Sajnos az is fennáll, hogy már nincs életben és az is, hogy soha nem fogjuk megtalálni. De a remény mindig itt van velünk és nem adjuk fel. Talán ez a lehető legrosszabb helyzet, ami fennáll, a bizonytalanság nap mint nap!” – fogalmaz posztjában a nő lánya. „Köszönöm mindenkinek, aki mellettem van és ezekben a nehéz időkben a maga módján támogat minket, mindenkinek aki jött és segített keresni vagy bármilyen formában is tudott segíteni. Nagyszerű embereket ismertem meg, köszönöm, hogy vagytok nekem”

Aki a nő tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, bejelentést tehet a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?