INSIDER

Zokogva tett vallomást az eltűnt villanyszerelő felesége: a 30. házassági évfordulójukra készültek

Az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán felesége és lánya megérezték, hogy valami szörnyűség történt. Kiabálás tört ki a bírósági teremben.
  • Szerző: Ripost

A vádlottól alig pár méterre, akadozó hangon, többször sírásba fulladó vallomást tett az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán felesége, aztán pedig a lánya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Először Zoltán felesége, Márta tett tanúvallomást, felidézte férje eltűnésének napját, mint mondta: sosem bocsátja meg a férfinek, hogy elvette tőle a férjét – tudta meg a Bors.

Hátborzongatóan hasonló körülmények között veszett nyoma a két villanyszerelőnek, Mácsik Zoltánnak és Orlik Vilmosnak © Archív

Elmondása szerint megérezte a rendőrségi bejelentés után, hogy valami szörnyű tragédia történt. Ám arra rémálmában sem gond, hogy soha többé nem fogja látni szerelmét.

„Azóta megállt az életünk. Ott biztossá vált, hogy szörnyűség történt Zolival, és ennek az embernek köze van hozzá. Ez az érzés azóta sem változott. Akkor fogtuk fel, valami baj van vele, de nem gondoltuk, hogy többé soha nem látjuk, se holtan, se élve” – mondta zokogva. Hozzátette, éppen a 30. házassági évfordulójukra készültek, ahol újra összeházasodtak volna.

 

Többször elsírta magát Márta, annyira megviselte a tárgyalás © Móricz István

Fotó: Bors

„Újra megkérte a kezem. Úgy volt, hogy bepótoljuk a nászutunkat. Nagyon várta, hogy legyen unokája, tervezte a boldog nyugdíjas éveit” – árulta el Márta.

A lányuk, Adrienn is megérezte, hogy baj történt édesapjával.

„Arra a baljós érzésre keltem, hogy hívd fel aput, hívd fel aput!” – mondta a lány is elcsukló hangon. „Apu egy angyal volt, és most már az is” – sírta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?