INSIDER

Eltűnt villanyszerelők: vérfagyasztó részleteket árult el a kivégzésről É. Imre

Állítólag a gyanúsított végre elmondta, mi történt.
  • Szerző: Ripost

A két villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre állítólag a börtönben a cellatársának bevallotta, hogyan végzett a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltánnal. Úgy tudni, a rabtárs a bíróságon is hajlandó elmondani, amit É. Imrétől megtudott. A gyanúsított eddig mindvégig tagadott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amit eddig tudni lehetett, hogy Mácsik Zoltán 2018-ban húsvétkor elindult, hogy találkozzon É. Imrével, aki komoly összeggel tartozott neki. Azóta senki nem látta, életjelet nem adott magáról, de a holtteste sem került elő. A vallomás szerint miután Mácsik és É. találkozott az abdai benzinkútnál, a győri vállalkozó a tanyájára csalta a villanyszerelőt. Ott megbízta, hogy a vízaknánál javítson meg neki valamit. Miközben Mácsik dolgozott, É. közvetlen közelről lelőtte áldozatát.

A tette után kutatni kezdett, hogy hol a pénz, amit nem sokkal korábban visszaadott a férfinak. Nekilátott eltakarítani a vérfürdő nyomait, ekkor azonban a vallomás szerint olyan válogatott szörnyűségeket tett, amiket kegyeleti okokból nem lehet közölni. Mivel a rettenetes ötletek nem vezettek eredményre, végül a férfi az aknában tüzet rakott, majd a maradványokat zsákokba rakta és a Rába folyóba dobta. A fegyvert is a vízbe dobta. Még arra is volt gondja, hogy az aknába meszet öntsön, hogy a rendőrök semmiféle maradványt ne találjanak.

„Sok mindent láttam és hallottam már a munkám során, de ez a hidegvérű brutalitás engem is megdöbbentett. Ami számomra azt üzeni, hogy a rabtárs igazat mondhatott, többek között az, hogy az aknában a rendőrök megtalálták Mácsik ruhájának egyik anyagszálát, ez pedig egybecseng a vallomással„ – közölte a Blikkel dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?