INSIDER

„Én megfogtam a vállát a srácnak, ő kétszer megütött” – megszólalt a pécsi takarító, aki megvert egy diákot

Bejárta az országos sajtót az a felvétel, amit az Ripost egyik olvasója küldött el lapunknak: ezen egy pécsi iskola közelében egy férfi brutálisan ütlegel egy fiatal fiút. A takarító most megszólalt az ügyben, állítja, hogy a balhét a diák kezdte.
  • Szerző: Ripost

Megszólalt a Pécs Aktuálnak a botrányos eset egyik résztvevője, István. A fiatal fiút földön verő takarító férfi a lapnak kiemelte: ő is hibás, de szerinte a fiú kezdte az egészet. Az esetről a egyik olvasója küldött videót lapunknak:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

István egy hónapja dolgozott takarítóként az általános iskolában, ennek a közelében történt az eset. Elmondása szerint a fiatal fiú nekiment az egyik tanárnak, ő pedig a segítségére sietett.

„Majd én odamentem, hogy megpróbáljak vele beszélni, hogy nem kéne így, de meglökött és aztán elindult. Én utánamentem, megfogtam a vállát, aztán ő megütött” – részletezte a lapnak, majd azt is kiemelte: arról nincs felvétel, ahogyan elkezdődött az eset, szerinte a fiú volt az, aki először többször megütötte őt, visszaélve azzal, hogy küzdő sportol.

A férfi a videóra vett interjúban arról is beszél, hogy sajnálja a történteket, de szerinte a fiúnak valamiféle dührohama lehetett. A férfit kirúgták, most azon gondolkoznak a párjával, hogy elhagyják a várost.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?