INSIDER

Erre nincsenek szavak: így sokkolja szomszédját a brutális állatkínzó

Szörnyű állatkínzást vett videóra egy nő. Szomszédja a német juhászkutyáját ütlegelte kegyetlenül egy bottal a házuk előtt.
  • Szerző: Ripost

Kétségbeesve kér segítséget egy nő a Facebookon. A szomszédjában élő család ugyanis rendszeresen bántalmazza saját német juhászkutyájukat. Verik, húzzák vonják az utcán, ezért az állat egész nap nyüszít, és mostanában agresszívan kezdett el viselkedni az idegenekkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

A nő arra panaszkodik, hogy amióta a kegyetlen bánásmód miatt teljesen megvadult a kutya, félnek a gyerekeket az utcára engedni, mert az állat már több embert megkergetett az utóbbi időben.

Egy alkalommal a szomszéd kutyasétáltatás közben bottal kezdte el verni az állatot, amelyről videofelvétel is készült.

Ha ez nem lenne már önmagában elég borzasztó, az állatkínzó szomszéd ennél brutálisabb tettre is képes volt. A segítséget kérő nő állítása szerint előfordult olyan is, hogy szomszédja szó szerint agyonütötte az újszülött kismacskáit, majd a tetemeket az ő kertjükbe hajította, aminél kegyetlenebb dolgot nehéz elképzelni.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A nő most a Facebookon kér segítséget, hogy véget vethessen szomszédja állatkínzó viselkedésének. Az embereket nagyon megrázta a történet és a legtöbben a rendőrségi feljelentést tartják a legjobb megoldásnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?