INSIDER

Esküvő koronavírus idején: Fehérben volt a vőlegény is

Öt és fél éve alkot egy párt Noémi és Tamás. A szerelmesek, ahogy a koronavírus-járványt, úgy az esküvőjüket is komolyan veszik.
  • Szerző: Ripost

Rendkívüli nap, rendkívüli körülmények között: foglalhatnánk össze Noémi és Tamás életre szóló döntését. A szerelmesek a koronavírus-járvány idején mondták ki egymásnak a boldogító igent. Bár az esküvői fotójuk vicces, szó sincs arról, hogy ne vennék komolyan a járványt és annak nagyon súlyos következményeit. Pontosan tudják, mekkora küzdelmet folytatnak most az emberek, hiszen Noémi 6 családtagja is az egészségügyben dolgozik. A közösségi oldalukon megosztott fotó mellé a következő gondolatokat írták: „Csak mosolyt szerettünk volna csalni az emberek arcára, és kis időt adni arra, hogy ne féljenek! Ennyi pozitív gondolat, üzenet után azt érzi az ember, hogy az emberek jók, viccesek, és főleg együttérzőek. Van remény.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pintér Noémi

Gázmaszkban mondták ki az igent
Szombati számunkban is beszámoltunk egy hasonló esküvőről. Ott a menyasszony, Tamara elmondta a -nak: őt először megviselte, hogy hiába készült évek óta, végül a legszűkebb családi körben, 6 fő előtt mondhatták csak ki a boldogító igent, de végül megbékélt. „Tragikomikus volt, de végignevettük az egész napot” – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?