INSIDER

Mellbevágó: közel egy órán keresztül küzdöttek az eszméletlen gyalogos életéért

Az utcán élesztette újra az ájult gyalogost a hős teherautó sofőr. A mentők kiérkezése után is megvárta, még stabilizálják.
  • Szerző: Ripost

Megrendítő esetről számoltak be az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. Pár nappal ezelőtt egy teherautó sofőrje vett észre egy, az utcán eszméletlen állapotban fekvő gyalogost.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem késlekedett félre húzódott és megkezdte az elsősegélynyújtást. Közel egy órán keresztül küzdöttek a beteg életéért, mielőtt sikerült stabilizálni az állapotát. A segítő szándékú elsősegélynyújtó kétségkívül elkésett a munkából, a főnöke ráadásul nem is hitte el a történteket.

Képünk illusztráció

A munkáját féltő észak magyarországi fiatalember, ezért a mentősökért folyamodott segítségért, hogy igazolják a történteket.

Mentőszolgálat regionális igazgatója az ügy hallatán azonnal az életmentő védelmére kelt és személyesen kereste fel a munkáltatót. Igazolás helyett azonban oklevéllel érkezett, amit a szállítmányozó cég teljes vezetése előtt adhatott át a hős sofőrnek.

Az egykor kétkedő főnök, végül úgy tudni egy hét “soron kívüli” szabadsággal ismerte el kiváló sofőrje rátermettségét. A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?