INSIDER

Ez derült ki az anyáról, aki a MOM-tűzben veszítette el lányát

8 éves lánya, Zselyke meghalt a tűzben, 3 nagykorú gyermeke elmenekült otthonról, 2 fiát pedig nevelőotthonba zárták – de értük hiába is fog küzdeni D. Anita. A Ripost információi szerint ugyanis pszichológius vizsgálta meg a budapesti MOM Sport tetején kigyulladt bódéban meghalt nyolcéves kislány édesanyját, és alkalmatlannak nyilvánította az anyaságra.

Megdöbbentő információ jutott a birtokába a MOM Sportban történt júniusi tűzesetről. D. Anita fiai, Dominik és Krisztián a tragédia óta jelenleg is egy gyermekotthonban élnek, amit csak egyszer, a kishúguk temetése miatt hagyhattak el. Édesanyjuk továbbra is küzd azért, hogy visszakaphassa őket, de úgy tűnik, hiába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Anita nem alkalmas anyának!”

A birtokába jutott szakértői vélemények alapján D. Anitát arra kötelezték a kis Zselyke halála után, hogy megvizsgálja egy pszichológus. Miután órákat töltött el a szakember társaságában, az eredmények mindenkit sokkoltak. A szakértő kimondta: D. Anita nem alkalmas édesanyának.

Újabb szakértőt kérnek a pártfogói

A megkereste Vidák Aladárt, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnökét. Az egyesület jár el ügyvédeivel D. Anita ügyében.

„A hírek igazak, valóban azt állította a pszichológus, hogy nem alkalmas a hölgy édesanyának”

– kezdte a szakember.

– Természetesen mi ezt nem hagyjuk annyiban! Indítványozni fogjuk, hogy egy másik pszichológus szakember is vizsgálja meg Anitát, majd mondja el a véleményét, és küzdeni fogunk azért, hogy visszakaphassa gyermekeit.

Egyedül hagyta az anya a gyerekeket

Ahogy a megírta, a 8 éves Zselyke és két bátyja, Dominik és Krisztofer anyjukkal ment a Gesztenyés-kertbe június végén. Anita magára hagyta gyerekeit. Zselyke és Dominik úgy döntött, hogy elmennek a közeli MOM Sportközpontba, ahol felmásztak egy fabódéba. A fiú állítása szerint a kislány az ablakon át bemászott, ő pedig leült a párkányra. Zselyke talált egy doboz gyufát, egy szálat meggyújtott, ami megégette a kezét, ezért ijedtében a padlóra dobta. Dominik még éppen időben ki tudott ugrani, de testvére sokkot kapott, majd benn égett.

Sokan ugyanakkor nem hiszik el a fiú állításait, ugyanis ő egyszer már okozott korábban tüzet: 2016-ban miatta égett le a család háza Budakeszin. A fészerben kigyulladt egy matrac, az épület lángba borult, a tűz pedig átterjedt a két szomszédos ingatlanra is. A Pest megyei Rendőr-főkapitányság határozatából világosan kiderül: a tüzet akkor a kisebbik fiú, Dominik okozta gyufagyújtogatással.

 

Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt a nő 3 idősebb gyermekével, akkor keresd a keddi napilapot az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?