INSIDER

Ez volt az utolsó szava a Rákoskeresztúron meggyilkolt 19 éves lánynak

Brutális kegyetlenséggel végezte ki 19 éves volt barátnőjét az a 17 éves fiú, akit már a gyilkosság napján elfogtak a rendőrök. A lány holttestére egy hatodikos kisfiú talált rá a panelház hatodik emeletén, vérbe fagyva.
  • Szerző: Ripost

Péntek este óta nem térnek magukhoz az Újlak utcai panelsor lakói. A múlt héten történt hármas gyilkosság után ismét borzasztó tragédia ért egy helyi családot. A 19 éves Fanni torkát brutális kegyetlenséggel vágta el volt barátja, a 17 éves Dávid.

A lapunk által megkérdezett ház lakója szerint az épületben többen is hallották, amint Fanni rémülten ordítozik és rohan lefelé a hetedik emelet lépcsőjéről.

Dávid, ne csináld!

Ezt sikította többször is halálfélelmében, de hiába. A bedühödött fiú egy szinttel lentebb, a lépcsőfordulóban érte utol, hátulról leütötte, majd könyörtelenül elvágta a meseszép lány torkát. A gyilkos fiatal nem tudta feldolgozni, hogy barátnője szakított vele, ezért ölhette meg.

A lapunk által megkérdezett asszony jól ismerte a 19 éves lányt. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit mondott lapunknak, illetve, hogy miként változott meg az utcabeliek élete mindössze egy hét alatt, keresd a hétfői napilapot!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?