INSIDER

„Majd jelentkezem” – ez volt az utolsó üzenete az elhunyt négytagú család lánygyermekének

Felfoghatatlan tragédia történt Százhalombattán, egy házaspár és két, már felnőtt gyermeke halt egymás után koronavírusban. A családot rengetegen szerették.
  • Szerző: Ripost

Mély döbbenet honol a százhalombattai Petőfi utca környékén. Mindenki csendben tesz-vesz, amikor azonban szóba kerül az elhunyt négytagú család, kivétel nélkül mindenki a könnyeivel kezd küszködni. A család négy tagja egymás után, két héten belül hunyt el koronavírusban. Előbb az édesanya, Marika, majd fiúk, Gábor, később lányuk, Gyöngyi, végül az édesapa, az idősebb Gábor.

elhunyt négytagú család

Mécsesek sés virágok sorakoznak az elhunyt család háza előtt (Fotó: Ripost / Keller Mátyás)

Az édesanyát vitte el először a mentő

Először Marika, az édesanya betegedett meg. Őt március 21-én szállították kórházba, fia, Gábor a Facebook-oldalán köszönte meg ekkor a mentők segítségét. Két nappal később azonban már neki üzentek ismerősei: „Küzdj! Gyere le arról a sz*ros gépről” - írták a barátok neki. Március 25-én azonban Gyöngyi, a lány már édesanyja halálhírét tette közzé, egyben arról is tájékoztatta az ismerősöket, hogy testvére sincs jól.

Döbbenetes utolsó sorok

Mindössze két nappal később írja meg Gyöngyi utolsó posztját. „Apu is, én is korházban vagyunk. Alig kapok levegőt, apu sincs jól. Majd jelentkezem” – szólt a legutolsó üzenet. Legutoljára az édesapa, az idősebb Gábor hunyt el. Felesége haláláról bizonyosan tudott, azt azonban nem tudni, lánya és fia halálhíre is eljutott-e hozzá halála előtt.

Az elhunyt négytagú család tragédiája sokkolta a százhalombattaiakat, a város polgármestere is hosszas posztban búcsúzott tőlük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?