INSIDER

Ezért támadtak a 62 éves magyar férfira a tinédzserek – videó

Megdöbbentő videófelvétel jutott el a Riposthoz.
  • Szerző: Ripost

A Győrben élő Cs. László számolt be lapunknak arról, hogy a 62 éves édesapját vasárnap hajnalban három fiatal összeverte egy büfé előtt. Az ügyben feljelentést tesz a család.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A később kikért kamerafelvételeken is az látszik, hogy édesapám beszélget a pultossal, majd mögé áll három 18 év körüli fiatal. Úgy tudom, szóltak a pultosnak, hogy ők is szeretnének rendelni, apu pedig azt mondta, máris odaengedi őket. Ezután kezdődik a szóváltás. Apu megfordul, feltartja a kezét, mint aki nyugtatni akarja a fiatalokat, ám a következő pillanatban az egyik gyerek nekiment és fellökte. Apu felállt, odament ahhoz, aki fellökte, de ekkor már ráugrik a többi is és ütlegelni kezdik. Ezután kikerülnek a kamera látszószögéből…”

László elmondása szerint édesapját jó tíz percen át ütötték, fejbe rúgták, ököllel verték, majd magára hagyták az egyik üzlet előtt.

Édesanyám és a velük élő 80 éves nagymamám sírva hívott fel, amikor meglátták a véresen hazasétáló apukámat. Szerencsére édesapám a körülményekhez képest jól van, de orvoshoz megyünk, ahol látleletet vesznek és amit csatolunk a feljelentéshez.

István az eset után azt mondta, képtelen feldolgozni a történteket, a fiatalok ugyanis akár az unokái is lehettek volna. Ezért sem érti, hogy tehették ezt vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?