INSIDER

Ezt a szemüveges magyar bankrablót keresik a rendőrök – videó

Szájmaszkban, sapkában ment bankot rabolni egy pisztollyal Pécsen: itt a videó az egészről...
  • Szerző: Ripost

A pécsi Komlói úton szájmaszkban az arcán ment be egy pénzintézetbe egy férfi május 12-én délután fél 4 körül. Amint beért, előkapta a fegyverét és pénzt követelt. Miután teljesítették a kérését, elmenekült a helyszínről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség tájékoztatása szerint senkinek sem esett baja, a bankrablót viszont a kamerák felvételei alapján nagy erőkkel keresik. A férfi körülbelül 175 centiméter magas, középkorú, erősebb testalkatú és 42-43-as méretű cipőt hord. A tettes több réteg ruhát viselt, a rablást követően valószínűleg levette a felsőjét, amely alatt sötét színű ruházat volt. A bűncselekmény elkövetésekor egy sötét színű, műanyagkeretes szemüveget viselt, valamint egy szürke színű, kisméretű hátizsák volt nála.

A rabló nyugodt, higgadt temperamentumú, kommunikatív, intelligens ember, aki jó helyismerettel rendelkezik. Vizsgálják annak a lehetőségét is, hogy a férfi esetleg súlyos betegségben szenvedhet, amely azonban mozgásában nem akadályozza.

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?